O nama

SAVJETOVANJE, PRODAJA, MONTAŽA... SVE NA JEDNOM MJESTU 

Pul d.o.o. je specijalizirana tvrtka u segmentu grijanja na biomasu - drva i pelete koja svojim klijentima nudi: 
prodaju i montažu peći na pelete, kotlova na pelete, kamina na pelete, kotlova na drva, peći i kamina na drva i plin. 

       Od 2010. godine ovlašteni smo serviseri te zastupnici vodećih europskih proizvođača na području grijanja na pelete: talijanske tvrtke Gruppo Piazzetta te slovenske Biodom 27 za hrvatsko tržište. Tvrku Gruppo Piazzetta zastupamo i na području BiH te području Crne Gore. Godine 2015 našu poslovnu aktivnost proširili smo suradnjom s najznačajnijim proizvođačem u sektoru kamina na bioetanol tvornicom PLANIKA. U red značajnih poslovnih partnera svakako moramo uvrstiti tvrtke PELET GRUPA NovskaFINVEST Gerovo, RST i ŠIŠARKA Županja  - renomirane hrvatske proizvođače peleta. 

       Tvrtka PUL d.o.o. aktivno sudjeluje u energetskoj obnovi kuća te pomaže i savjetuje potencijalne kupce prilikom apliciranja na natječaje o dodjeli bespovratnih sredstava namjenjenih obiteljskim kućama i energetskoj obnovih istih od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Spomenuti fond bespovratno sufinancira zamjenu i ugradnju postojećih kotlova s novim kotlovima i pećima na pelete u cilju smanjenja potrošnje energije i emisija štetnih stakleničkih plinova.
       

       Prodajno izložbeni salon nalazi se na adresi Jušići 10a, 51213 Jurdani. U njemu će Vam naše stručno osoblje odgovoriti na sva tehnička i komercijalna pitanja te svojim savjetima pomoći u odabiru najadekvatnijeg grijanja. Tu možete izabrati između široke palete peći, kamina, vrtnih kamina, modularnih vrtnih kuhinja, krušnih peći i kotlova na drva i pelete te dogovoriti usluge montaže i servisiranja. 

Samo u našem izložbenom salonu uvijek možete pogledati kamine, kotlove i kamine na drva i pelete u funkciji. Ovo je najbolji način prezentacije visoke kvalitete, novih tehnologija i ugodnog dizajna koji se sigurno uklapa u svaki prostor.

Uvjerite se u kvalitetu proizvoda i pouzdan servis koji nudimo sa vrijednim djelatnicima našeg servisnog odjela. 


       Radno vrijeme izložbeno prodajnog salona je radnim danom od 08-17 h, subotom od 08-13 h.